Erkmaa korvpallikool rihib pääsu EYBLi finaalturniirile

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KK Erkmaa U15 võistkond.
KK Erkmaa U15 võistkond. Foto: erkmaakorvpallikool.ee

Reedel algavad Riias Euroopa Noorte Korvpalliliiga (EYBL) põhihooaja viimase, kolmanda etapi mängud noormeeste U15 vanuseklassile.

Nelja võidu ja kuue kaotusega eliitdivisjonis hetkel esimesena nö. joone alla jääv ehk 9. kohal paiknev Erkmaa Korvpallikooli võistkond peab kaheksa tugevama osalusel maikuus samuti Riias peetavale finaalturniirile pääsemiseks võitma järelejäänud viiest mängust vähemalt neli, kuid edasipääsu võib asjaolude soodsal kokkulangemisel tagada ka kolme võiduga.

«Võtame ühe mängu korraga ja püüame parimat. Meeskond on kindlasti paremas seisus kui Liepajas toimunud eelmisel etapil, mis läks meil suuresti haiguste nahka,» lausus treener Aivo Erkmaa.

Erkmaa KK vastasteks on reedel kell 10.30 BS Liepaja (hetkel 3 võitu ja 7 kaotust) ja kell 16.30 ukrainlaste BC Azovmash (3-7). Laupäeval kell 12 minnakse vastamisi poolakate Pomeraniaga (3-7) ja kell 18 lähikonkurendi, Minski klubiga BC Meshcheryakova (5-5). Viimasena ootab pühapäeval kell 10.30 ees kohtumine Moskva Timirjazevskaja  (3-7) spordikooliga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles