Owen: 14 aastat kestnud vigastustejada võttis kiiruse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Owen (paremal) ja David Beckham 1998. aasta jalgpalli MMil
Michael Owen (paremal) ja David Beckham 1998. aasta jalgpalli MMil Foto: SCANPIX

Hooaja lõpus karjääri lõpetav endine Inglismaa jalgpallikoondise imelaps Michael Owen rääkis, et sai 19-aastaselt vigastada ja pärast seda pole ta enam päris terveks saanudki. Vigastus röövis mehelt tema suurima relva – kiiruse.

«Sain vigastada mängus Leedsi vastu, kui olin 19-aastane. Sellest ajast on mu karjäär olnud raskendatud,» kirjutas Owen oma blogis. «Tegelikult olen ma väga uhke, et olen poolvigasena suutnud võistelda kõige kõrgemal tasemel ja maailma suurimates klubides.»

Owen on oma karjääri jooksul esindanud Liverpooli, Madridi Reali, Manchester Unitedi, Newcastle Unitedi ja Stoke City meeskondasid.

«Minus on kahetised tunded. Esiteks ei ole ma uhke ainult selle üle, mida ma olen saavutanud, vaid selle üle, kuidas ma asju olen saavutanud. Teise nurga alt mõtlen ma, mis oleks võinud minust saada, kui vigastused poleks võtnud mu suurimat relva – kiirust,» mõtiskles ta.

Owen lubab tulevikus võtta südameasjaks noorte talentide juhendamise ja nõustamise, et nad ei teeks sarnaseid vigu nagu tema tegi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles