Chelsea peatreeneriks võib taas saada üks klubi legendidest

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gianfranco Zola
Gianfranco Zola Foto: SCANPIX

Chelsea jalgpalliklubi endine abitreener Ray Wilkins avaldas, et Londoni klubi suvel vabanevale treenerikohale on hetkel neli kandidaati.

Wilkins, kes töötas Chelseas koos mitme erineva treeneriga, kuid lahkus paari aasta eest, on praegu aktiivselt meedias tegutsemas ning avaldas oma tutvuste kaudu Chelsea treeneriotsingute hetkeolukorra, kirjutab Soccernet.ee.

«Kandidaate on neli: Manuel Pellegrini, Diego Simeone, Gus Poyet ja tean ka seda, et ta (Roman Abramovich - toim.) on suur Gianfranco Zola fänn,» ütles Wilkins.

Seega on võimalus, et meeskonna etteotsa asub alates järgmisest hooajast taas üks klubi endistest mängijatest – Poyet või Zola. Eelmisel hooajal viis meeskonna legend Roberto Di Matteo Londoni klubi Meistrite liiga võitjaks.

Poyet ja Zola kuulusid veidi rohkem kui kümme aastat tagasi koos Di Matteoga Chelsea kosseisu. Meeskonna fännide jaoks oleks Poyeti või Zola taasliitmine kindlasti heaks uudiseks, sest pärast Di Matteo vallandamist on poolehoidjate ja juhtkonna vahel pidevalt pingeid olnud. Praegune peatreener Rafael Benitez ei ole siniste leeris kuigi populaarseks saanud.

Poyet töötab hetkel Brigton and Hove Albioni juures, Zola on aga Watfordi peatreener. Teistest kanditaatidest juhendab Pellegrini praegu Malaga meeskonda ja Simeone on Atletico Madridi eesotsas.

Benitez on kinnitanud, et tema lahkub suvel meeskonna eesotsast ja lepingu pikendamist ei ole jutuks olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles