Karlson ja Arro alustasid meistrivõistlusi ülivõimsalt

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ainar Karlson
Ainar Karlson Foto: Erakogu

Tartus A. Le Coqi spordihoones tehti algust Eesti meistrivõistlustega poksis, kus peeti eile veerandfinaalid. Kodupubliku ees astusid lisaks teistele ringi ka profipoksijad Ainar Karlson ning Kaupo Arro ning mõlemad võtsid ülikindla võidu.

Arro alistas keskkaalus Tambet Pomerantsi esimeses raundis, tabades vastast ülitugeva paremsirgega, mis matši lõpetas. «Alustasin rahulikult, võib-olla isegi liiga rahulikult. Nägin, et Tambetil on vasak pool vaba ning ootasin, kuni ta ise ründab, et siis paremaga ära lõpetada,» kommenteeris Arro pressiteate vahendusel.

Poolraskekaallane (kuni 81 kg) Ainar Karlson alistas Artur Zarva esimeses raundis ilmse ülekaaluga (profipoksis tuntud kui tehniline nokaut). Kohtunik oli sunnitud matši lõpetama kahe minuti möödudes. «Vastane lõi väga tugevalt. Otsustasin, et proovin kiirelt ära lõpetada, et mitte riskida,» lausus kaheksandat meistritiitli püüdma asunud Karlson.

Õhtu ilusaima lõpuga matšis lõi üliraskekaalus (üle 91 kg) Mait Metsis esimeses raundis Igor Pavlovi kahe paremhaagiga ringi põlvili ning vastane otsustas edasisest võitlusest loobuda.

Laupäeval jätkuvad meistrivõistlused poolfinaalidega. Avamatši teeb raskekaalu tiitlikaitsja (kuni 91 kg) Rain Karlson, astudes vastamisi Denis Slavjanskoviga.

Ülipõnevad matšid toimuvad keskkaalus, kus Arro peab taset näitama väga tugeva Deniss Kormilini vastu. Sama kaalu üks favoriitidest, Artjom Fjodorov võitleb finaalikoha eest Danie Saksiga. Ainar Karlsoni vastaseks on Andrei Jeremejev.

Laupäevane programm algab A. Le Coqi spordihoones kell 13:00, õhtune programm jätkub kell 17:00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles