Väravavaht nõuab üksikemalt kohtu kaudu üle 350 000 euro

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlo Cudicini
Carlo Cudicini Foto: SCANPIX

Itaalia jalgpallur, varem Inglismaa klubi Tottenhami väravas seisnud, kuid nüüd USAs LA Galaxy puuri kaitsev Carlo Cudicini nõuab kohtu kaudu üksikemalt avarii põhjustamise eest 300 000 naelsterlingit ehk üle 350 000 euro.

Mootorrattaga sõitnud Cudicini põrkas 2009. aasta novembris Inglismaal kokku Jennifer Bernardi juhitud autoga ning murdis kokkupõrkes vaagnaluu ja parema käe randme, kirjutab The Sun.

Tottenhamis 40 000 naela (ligi 47 000 eurot) nädalas teeninud 39-aastane Cudicini väidab, et jäi avarii tõttu ilma 8,8 miljonist naelast (üle 10 miljoni euro) – taastumisele kulunud raha ja sissetulekukaotus. Selle summa sisse on arvestatud ka autojuhile makstud 8235 naela ning tema perekonna reisikulud, 1865 naela. Cudicini sõnul oli ema kuu aega tema hooldaja ning see maksis 800 naela. Arstikulude hulka kuulub ka tunnustatud kiropraktiku juures käimine, mis läks maksma 1550 naela.

Cudicini nõuab 28-aastaselt Bernardilt ja tema kindlustusfirmalt kahjude katteks 300 000 naela, väites, et sai vigastada naise ettevaatamatuse tõttu.

Juhtunut uuris ka politsei, kes viiekuulise uurimise järel vabastas üksinda kolme last kasvatava Bernardi süüst.

Cudicini küll taastus saadud vigastustest ja liitus LA Galaxyga, ent itaallane väidab, et kui ta poleks vigastada saanud, võiks ta praegu olla Tottenhami esiväravavaht.

Klienditeenindajana töötav Bernard tunnistas, et oli kohtupabereid saades šokis. «Mõistsin, mida ta nõuab, aga ma ei saanud aru, miks. Minu arvates on see lihtsalt ahnus,» lausus naine, kes teenib 800 naela kuus.

Juhul kui kohus otsustab, et Cudicini väärib nõutavat valuraha, ei pea seda siiski Bernard maksma, vaid selle tasub kindlustusfirma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles