Aigar Leok enduuro MM-sarja kolmandal etapil teine

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aigar Leok
Aigar Leok Foto: enduro-abc.com

Argentinas sõidetakse sellel nädalavahetusel enduuro MM-sarja kolmas ja neljas etapp. Klassis E3 on stardis ka Aigar Leok, kes eelmisel nädalavahetusel Tšiilis sõidetud kahe etapi järel hoidab MM-sarjas viiendat kohta. MM-sarja kolmas etapp oli Eesti parimale enduurosõitjale edukas, kui ta sai oma klassi teise koha.

Kolmas ja neljas etapp sõidetakse Argentinas San Juani ümbruses ja sarnaselt Tšiili etappidega on ka Argentinas palju tolmu ja kõrged temperatuurid. Kolmanda etapi raames sõideti 14 katset ja TM Factory Racing meeskonnas sõitev Aigar Leok näitas stabiilselt esikolmiku aegu, kirjutab msport.ee.

Valitsevale maailmameistrile Christophe Nambotinile (KTM) kaotas eestlane kokkuvõttes pool minutit ja edestas kolmandaks tulnud Luis Correirat (Beta) 17,8 sekundiga.

MM-sarja kokkuvõttes püsib Leok viiendal kohal, kuid viimati saadud teine koht tõstis ta kõvasti lähemale kolmandal ja neljandal positsioonil olevatele Correirale ja Rodrig Thain’ile, kellest eestlane jääb maha vaid kahe punktiga.

Neljas etapp sõidetakse Argentinas täna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles