Selver alistas TTÜ ja asus poolfinaalseeriat 2:1 juhtima

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpallimeistrivõistluste poolfinaali teises mängus sai TTÜ 3:1 jagu Tallinna Selverist ja viigistas seeria 1:1.
Eesti võrkpallimeistrivõistluste poolfinaali teises mängus sai TTÜ 3:1 jagu Tallinna Selverist ja viigistas seeria 1:1. Foto: Toomas Huik/Postimees

Võrkpalli Eesti meistrivõistlustel peeti täna Tallinna Selveri ja TTÜ vahelise poolfinaalseeria kolmas kohtumine, kus Selver 3:2 võidu teenis ning asus seeriat 2:1 juhtima.

Avamängu võitis 3:0 Selver, ent järgmises mängus jäi 3:1 peale TTÜ. 

Mängu käik:

Selver domineeris esimest geimi ja võitis 25:13. Teises geimis läks Selver 6:1 juhtima, ent andis siis edu käest ja TTÜ viigistas 11:11. Seisult 15:15 läks hoogu TTÜ, kes võitis geimi 25:19. Kolmas geim oli rohkem tasavägisem, kuid TTÜ kallutas lõpu enda kasuks ja võitis 25:23 ning läks geimidega 2:1 juhtima.

Neljandas geimis pääses Selver 21:14 juhtima, ent TTÜ suutis viigistada 22:22. Lõpus oli siiski kindlam Selver, võites geimi 25:22. Viiendas geimis võttis Selver kindla 15:6 võidu ja võitis seega kogu kohtumise 3:2.

Enne mängu:

TTÜ ridades sai eelmises mängus vigastada diagonaalründaja Mart Tiisaar, kes väänas hüppeliigest ja tänases kohtumises kaasa ei tee.

Eile selgus Pärnus esimene finalist, kui Pärnu sai taas 3:0 jagu Bigbank Tartu meeskonnast ja pääses seeriast kindla 3:0 võiduga edasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles