Martin Ruul siirdub Selverisse

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Ruul
Martin Ruul Foto: volley.ee
Kuigi Eesti võrkpallimeistrivõistluste lõpust on möödas kõigest kuu, on esimene oluline üleminek juba teoks saanud. Senise karjääri Tartu Pere Leivas veetnud temporündaja Martin Ruul mängib järgmisel hooajal Tallinna Selveri ridades.

Selveri ja Eesti koondise peatreener Avo Keel valis Ruuli selleks suveks ka rahvusmeeskonna kandidaatide sekka, kuid 22-aastane ja 194 cm pikkuse pallur eelistas koos Kristo Kolloga rannavõrkpallile keskenduda, kirjutab volley.ee.

Balti liiga võitnud ja Eesti meistriks kroonitud Selver on jõudnud jätkamise osas kokkuleppele ka diagonaalründaja Argo Meresaare ja nurgaründaja Martti Rosenblattiga. Kindlasti ei jätka Selveris lätlasest sidemängija Agris Leitis, välisklubisse üritavad siirduda Veiko Lember, Keith Pupart, Ardo Kreek, Jaanus Nõmmsalu, Kristjan Õuekallas, Janis Sirelpuu ja Asko Esna.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles