Saalijalgpalli finaali vaatas ligi 600 huvilist

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saalijalgpall, pilt on illustratiivne.
Saalijalgpall, pilt on illustratiivne. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Eile Narva Spordikeskuses peetud Eesti saalijalgpalli meistrivõistluste otsustavat finaali jälgis 576 piletiga pealtvaatajat, kes olid tunnistajaks Tallinna FC Anži võidule kohaliku FC Narva Unitedi üle. Anži jaoks oli tegemist juba neljanda saalijalgpalli meistritiitliga järjest.

Kui 10. märtsil toimunud finaalseeria avakohtumises teenis Narva võistkond 2:0 võidu ja teises mängus 14. märtsil oli FC Anži parem tänu viimase minuti väravale 3:2, siis nüüd panid tallinlased oma ülekaalu maksma numbritega 9:2. Kolm väravat lõi Anži kasuks Dmitri Kulikov.

Põhiturniiril 5. koha teeninud, kuid kohamängudes oma kogemused maksma pannud Tallinna FC Anži võidukasse koosseisu kuulusid Irfan Ametov, Mark Boskin, Aleksei Budõlin, Konstantin Butajev, Ervin Guzek, Oleg Kaljurand, Dmitri Klimov, Sergei Kostin, Dmitri Kulikov, Jevgeni Kurjanov, Rafael Kušnir, Konstantin Logvin, Jevgeni Merkurjev, Juri Pronin, Dmitri Renin, Dmitri Skiperski, Anton Smetanin, Erik Šteinberg ja Vladislav Tšurilkin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles