Kõik Eesti võrkpallurid jõudisd Prantsusmaal veerandfinaali

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno (paremal) ja Raimo Pajusalu.
Oliver Venno (paremal) ja Raimo Pajusalu. Foto: rennes35.fr

Prantsmaa võrkpalli kõrgliigas tagas tugev lõpuspurt mõlemale eestlaste klubile koha kaheksa parema hulgas ehk veerandfinaalis. Rennes Volley lõpetas kaheksandana, Pariisi Volley kuuendana.

Põhiturniiri viimases voorus võitis Pariisi meeskond Montpellier` 3:2 ja Rennes Chaumonti 3:1. Lühikommentaar Oliver Vennolt: «Pajusalu ja Pupart mängisid hästi, enda mänguga ma väga rahule ei jäänud. Veeraandfinaalis Toursiga mängime kolmapäeval.»

Niisiis kohtub Rennes 3. aprillil põhiturniiri võitjaga, alustatakse koduväljakul. Ardo Kreegi meeskonna vastane on Nantes (3.), Cannes (7.)mängib Sete (2.) ja Chaumont (4.) Narbonne`i (5.) võrkpalluritega, vahendab volley.ee.

Põhiturniiri kolm paremat olid Tours 64, Arago de Sete 52 ja Nantes 51 punktiga, välja langevad Avignon 24 ja Tourcoing 14 punktiga. Pariis kogus 42 ja Rennes 38 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles