Vassiljev: momendid on vaja ära realiseerida

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev.
Konstantin Vassiljev. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Konstantin Vassiljev rääkis mängueelsel pressikonverentsil, et homme tuleb omad võimalused ära realiseerida ja samas tuleb ära kasutada maksimaalselt väljaku laiust, et Andorra kaitsest paremini läbi pugeda.

«Peame olema agressiivsed, kuid samas ka kannatlikud. Kindlasti tulevad ka momendid, mida on vaja siis rahulikult realiseerida. Kui mängime rahulikult ja kannatlikult, siis ma ei näe probleemi,» arvas Vassiljev.

Kui oktoobris võõrsil toimunud kohtumises üritas Eesti kasutada samuti võimalikult palju ära kasutada ääri, siis Lilleküla staadion on tunduvalt suurem ja annab seetõttu meile rohkem võimalusi.

«Mõjutab otseselt (väljaku suurus). Kui suudame laiust ära kasutada, siis tekib meile ka rohkem ruumi ja kui ründajateni jõuab pall, siis tekib ka rohkem momente,» lisas Vassiljev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles