Scolari meenutab: mängus Eestiga jooksis väljakule väga ilus palja ülakehaga neiu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luiz Felipe Scolari
Luiz Felipe Scolari Foto: SCANPIX

Venemaa jalgpallikoondis viigistas eile 1:1 Brasiilia koondisega. Meie idanaabrite peatreener Fabio Capello sõnul andsid nad võidu käest mängu lõpu eel väljakule jooksnud fänni tõttu.

«Mu mängijad kaotasid väljakule jooksnud fänni tõttu kontsentratsiooni,» selgitas Capello. «Brasiilia vastu ei tohi hetkekski pead kaotada.»

Venelased asusid mängu Viktor Faizulini tabamusest juhtima, kuid mängu viimasel minutil suutis Fred viigistada.

Brasiilia peatreenerile Luis Felipe Scolarile meenus mängujärgselt aga kohtumine Eestiga, kus üks paljaste rindadega naisterahvas väljakul käis. «Kui ma olin Portugali koondise peatreener ja me mängisime Eestiga, siis jooksis väga ilus tüdruk väljakule, kellel oli ülakeha paljas – kõik vaatasid teda, isegi mina. Sellel hetkel oli mängu seis 0:0, kuid lõpuks võitsime 2:0,» meenutas Scolari.

Tegelikult pidas Scolari silmas mängu lätlastega, kus Portugal pärast palja naise väljakulviibimist kiired kaks väravat lõi.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles