Turniiril Tallinnas näeb teise seas Sabonise klubi noorkorvpallureid

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall
Korvpall Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Sellel nädalavahetusel toimub Tallinnas Tiit Soku Korvpallikoolis kuni 17-aastaste poiste Euroopa Noorte Korvpalliliiga (EYBL) etapp.

29.-31. märtsil mängivad U17 vanuse EYBL’i kõrgema divisjoni meeskonnad kolmanda ja viimase etapi. Kaheksa meeskonda mängivad Tallinnas ning teine pool Riias. Tallinna etapil osalevad: BS Aisciai, A.Sabonis BS, BC Tornado (kõik Leedu), BC Spartak Primorje, BS Trinta (mõl. Venemaa), BC YMCA Lahti (Soome), Cherkasski Mavpi (Ukraina) ja T.Soku KK (Eesti).

Mart Uuehendriku juhendatav T.Soku Kor vpallikooli võistkond mängib Suurel reedel 2 mängu, kell 13:30 Moskva Trinta ning 19:30 Kaunase Tornadoga. Laupäeval on vastasteks kell 13:30 Cherkasski Mavpi Ukrainast ja 19:30 A.Sabonise Korvpallikool Leedust. Turniiri viimasel päeval, 1. Ülestõusmispühal kohtub T.Soku KK algusega kell 13:30 Kaunase Aisciai’ga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles