Rüütli: poolaja viimastel minutitel löödud väravad on vastastele valusad hetked

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Rüütli.
Tarmo Rüütli. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondie peatreener Tarmo Rüütli tõdes pärast Andorra alistamist, et esimese poolaja lisaminutil löödud värav võttis meeskonnal pingeid maha.

«Üldiselt on teada, et poolaja viimastel minutitel on kõige magusamad väravad. Need on vastasele hästi valusad hetked, kuna seejärel ei saa enam midagi ette võtta. Kui nii läheb, siis tuleb olla tänulik,» tõdes Rüütli.

Kui kohtumise eel oli mõningaseks üllatuseks ründepaar Jarmo Ahjupera ja Henri Anier, siis peatreener jäi meeste panusega rahule. «Nad tegid seda, mida ma lootsin ja eriti see, et Anieril õnnestus värav ära lüüa. Ahjupera tõmbas palle maha ja tegi, mida tahtsin. Anier sai ühe korra võimaluse ja tegi ära – au ja kiitus talle,» lisas Rüütli.

Eesti on nüüd valiksarjas kogunud kuus punkti ja ees ootab veel neli matši. «Äkki õnnestub ka tugevamatele meeskondadele vastu hakata, väravaid lüüa ja punkte võtta,» märkis peatreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles