Jõhkra rünnaku ohvriks langenud kriketiäss võitleb elu eest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jesse Ryder
Jesse Ryder Foto: SCANPIX

Koos tiimikaaslastega pärast mängu baari külastanud Uus-Meremaa kriketimängija Jesse Ryder langes jõhkra rünnaku ohvriks ning võitleb haiglas enda elu eest.

Wellingtoni ridades mängiv Ryder viibis koos meeskonnaga Christchurchis, kus kolmapäeval kohtuti Canterbury meeskonnaga. Õhtul läks ta koos meeskonnakaaslastega välja, baarist lahkudes aga tungiti talle kallale, vahendab BBC.

Politsei teatel rünnati Ryderit kahel korral järjest ning rünnakute tagajärjel on 28-aastane mees haiglas kunstlikus koomas, kohaliku meedia teatel purustati tema kolju ning ta sai tõsiseid sisemisi vigastusi.

Ryder on varasemalt korduvalt enda käitumisega tähelepanu tõmmanud ja ta on joobes olekus tihti pahandustesse sattunud. Politsei teatel oli ta ka enne rünnakut alkoholi tarvitanud, kuid antud juhul ei mänginud see rolli.

Politsei andmetel olid ründajateks kaks või kolm meest, kakluse puhkedes tormasid neli-viis meest seda lahutama ning see neil ka õnnestus, aga kui Ryder jõudis sündmuspaigast üle tee, ründas teda veel üks mees.

Juhtimit uuriva Brian Archeri sõnul ei kasutatud neile teadaolevalt rünnakus ühtegi relva, samuti pole neil veel õnnestunud välja selgitada, miks Ryderit rünnati.

«Me pole veel ründajaid leidnud,» tunnistas ta.

Turvakaameratelt on aga näha, et Ryderit ründas neli meest, väidetavalt 20. eluaastates. Turvalintide põhjal tundub, et tegemist oli täielikult provotseerimata rünnakuga. Väidetavalt ründasid mehed Ryderit baari tagahoovis ning sealt jõuti lõpuks tänavale. «Neli kutti lihtsalt tagusid teda, tema särk oli täiesti ribadeks ja ta lamas maas, aga nad muudkui lõid teda,» kirjeldas üks pealtnägija.

Tunnistaja sõnul teadsid ründajad täpselt, kellega neil tegemist oli ning kostitasid Ryderit ka sõimuga. Politseisireene kuuldes põgenesid nad sündmuskohalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles