Rapla lõpetas ühisliiga võiduga Tartu Ülikooli üle

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Haas
Kerli Haas Foto: basket.ee/Kaspar Kallip

Täna pidasid naiste korvpalli Eesti-Läti ühisliigas oma põhiturniiri viimase kohtumise AmEst Rapla ja Tartu Ülikooli naiskonnad.

81:62 võidu teenis Rapla. Kerli Haas ja Kaia Kosk tegid võitjate ridades kaksikduublid, nende arvele jäi vastavalt 26 punkti ja 12 lauapalli ning 25 punkti ja 10 lauapalli. Tartu poolel kogus Janeli Lilleallik 17 punkti.

Rapla teenis liiga avahooajal kuus võitu, tartlannadel jäi võiduarve avamata.

Ühisel turniiril osaleb 12 naiskonda, viis Eesti ja seitse Läti meistriliiga klubi. Omavahel mängiti kaheringiline põhiturniir, pärast seda selgitatakse Final Fouri formaadis liiga paremad. Finaalturniirile pääses Eestist vaid Eclex. Hooaja lõpus selgitavad mõlema riigi klubid omavahel välja ka kohaliku meistri, kus ühise liiga tulemuste põhjal mängitakse läbi play-off-seeria.

Eesti liiga poolfinaalis lähevad vastamisi Rapla ja Eclex ning teises paaris Audentese SG/Noortekoondis ning Tallinna Ülikool. Esimene poolfinaal Rapla ja Eclexi vahel peetakse pühapäeval kell 13.00 Raplas ning Audentese ja Tallinna Ülikooli avamäng esmaspäeval kell 17.30 Audentese spordihoones.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles