Coulthard: Vetteli tegu pole Schumacheri sigadustega ligilähedane

, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Webber (vasakul) ja Sebastian Vettel.
Mark Webber (vasakul) ja Sebastian Vettel. Foto: SCANPIX

Eelmisel nädalavahetusel Malaisia vormel-1 etapil meeskonnakaaslasest Mark Webberist hoolimata tiimi keelust alatult möödunud Sebastian Vettel on küll sattunud paljude fännide ja ekspertide pahameele alla, kuid on ka neid, kes sakslast liialt hukka ei mõista.

Näiteks endine tippsõitja David Coulthard märkis, et Vettel on pärast tehtut näidanud üles palju suuremat inimlikkust kui omal ajal sigadusi teinud Michael Schumacher toona.

«Schumacheril läks kaks nädalat aega enne kui ta vabandas Jacques Villeneuve ees, kelle ta 1997. aastal MM-tiitli otsustanud etapil rajalt välja rammis. Fernando Alonso ees, kelle kiirel ringil 2006. aasta Monaco kvalifikatsioonis ta meelega auto keset rada parkis, et Michaelile endale jääks esimene stardikoht,» kirjutas Coulthard BBC kolumnis.

Coulthardi sõnul on kahte sorti inimesi: need, kes kes talle andestavad ja need kes mitte.

«Need, kellele Vettel meeldib, usuvad tema vabandusi. Osad jäävad aga nende vabanduste tagant otsima omakasupüüdu,» arvas šotlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles