Imetrikood külvavad ujujate seas pahameelt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantslane Fred Bosquet juubeldab 50 meetri vabaujumise maailmarekordi püstitamise järel. Mitte keegi ei saa aga kunagi teada, kui palju oli selles oma osa uuel imetrikool.
Prantslane Fred Bosquet juubeldab 50 meetri vabaujumise maailmarekordi püstitamise järel. Mitte keegi ei saa aga kunagi teada, kui palju oli selles oma osa uuel imetrikool. Foto: Reuters/ScanPix

Austraalia ujumiskoondise peatreeneri Alan Thompsoni sõnul peab maailma ujumise katuseorganisatsioon FINA kiirelt otsustama, kas keelata endaga rekordisaju kaasa toonud ujumiskostüümid või mitte.

Thompsoni sõnul on kostüümide ümber ringlevad spekulatsioonid ja ebakindlus mõjunud ka ujujatele, kes ei saa ainult oma sooritusele keskenduda, vaid peavad muretsema ka ujumiskostüümi nõuetele vastavuse pärast, vahendab sport.err.ee.


«Ma ütlesin juba ammu, et me peame uuesti hakkama keskenduma sportlastele ja nende saavutustele, mitte sellele, kas kostüüm on lubatud või mitte. Et sportlaste juurde tagasi jõuda, tuleb selles asjas lõpuks selgus majja saada,» ütles Thompson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles