Soku KK alustas EYBLit võiduga Venemaa klubi üle

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Ants Liigus

Täna Tallinnas alanud U17 Euroopa Noorte Korvpalliliiga etapi avapäev tõi T.Soku Korvpallikooli võistkonnale kaks võitu kahest mängust. Esmalt alistati Moskva Trinta 54:47 ning õhtu viimases mängus Kaunase Tornado 50:38.

Trinta vastu viskasid Kristofer Kurvits 17, Ivo Van Tamm 16 ja Sebastian Einroos 12 punkti. Kaunase Tornado vastu tõid Ivo Van Tamm 10, Kristo Murd 8 ja Sebastian Einroos 8 punkti, vahendab basket.ee.

Liskas võõrustajatele said avapäeval kaks võitu kirja veel Sabonise Korvpallikool Leedust ning Tšerkassõ Mavpi Ukrainast. Kaunase Aisciai ja Lahti YMCA kogusid ühe võidu ja ühe kaotuse ning avapäeval jäid võiduta Trinta, Tornado ja kauged külalised Vladivostokist Spartak Primorje meeskond.

Mart Uuehendriku juhendatav Soku KK meeskond mängib homme kell 13:30 Tšerkassõ Mavpi ja 19:30 A.sabonise Korvpallikooliga. Mõlemad homsed vastased läbisid avapäeva kaotuseta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles