Kontaveit võitis kodusel turniiril paarismängu

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: Andres Haabu

Anett Kontaveit võidutses kolmandat aastat järjest kodusel ITFi tenniseturniiril Tallinnas, seekord paarismängus. Kahel eelmisel aastal võitis Kontaveit naisüksikmängu turniiri.

Head klassi ja võitlusvaimu näitasid Kontaveit ja tema paariline Jelena Ostapenko (Läti) kogu turniiri vältel – võideti ju nii poolfinaal kui ka finaal pärast avaseti kindlat kaotust, vahendab tennis.ee. Tänases finaalis alistasid Kontaveit ja Ostapenko ukrainlannadest õed Nadja ja Ljudmilla Kitšenoki 2:6, 7:5, 10:0 (pikk tie-break).

Nadja Kitšenok oli SEB Tallink Openi finaalis kahekordne kaotaja, sest üksikmängu võitja otsustanud kohtumises jäi ta 6:7, 2:6 alla Aleksandra Sasnovitšile (Valgevene). Turniiri võitja Sasnovitš alustas turniiri kvalifikatsioonist, võites nii seitsme päevaga seitse mängu! Loosiõnne tal polnud, kuid suutis avaringis alistada esimesena asetatud ukrainlanna Katerina Kozlova (WTA 190.) 2:6, 6:1, 7:6. Paar päeva enne turniiri algust sai värske võitja 19-aastaseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles