Rausberg ja Rannaveski kohtuvad Valgevene liiga finaalis

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Rausberg
Kati Rausberg Foto: www.eckerdtritons.com

Valgevene naiste korvpalli meistriliiga on lõpusirgele jõudnud ja mõlemad finalistid selgunud. Eesti koondislase Kati Rausbergi koduklubi Tsmoki-Minsk alistas laupäeval poolfinaali neljandas mängus 57:45 BC Horizondi ning tagas finaalikoha.

Rausberg sai mänguaega 12 minutit ja viskas selle ajaga 2 punkti. Viktoria Pantjuh tõi võitjatele 14 punkti, Horizonti resultatiivseim oli 13 punktiga Nadežda Nadežko.

Finaalis minnakse vastamisi teise Eesti koondise tagamängija Jana Rannaveski koduklubi Olimpiaga, kes alistas teises poolfinaalseerias Sozh Gomeli naiskonna. Finaalid algavad järgmisel nädalal.

Soome naiste korvpalli meistriliigas kaotas Rosemary Ritsi koduklubi Tapiolan Honka veerandfinaali teise kohtumise 63:75 Torpan Pojat naiskonnale. Avamäng võideti 80:62.
Rits viskas 3 punkti ja sai kätte 2 lauapalli, Honka parim oli 11 punktiga Vilma Kesänen. Võitjatele tõid Niina Laaksonen ja Kenya McBee kumbki 18 punkti. Kolmas mäng peetakse esmaspäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles