Whitmarsh: olen pettunud, kui McLarenid Hiinas edukad pole

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Whitmarsh.
Martin Whitmarsh. Foto: SCANPIX

McLareni vormel-1 meeskonna juht Martin Whitmarsh tunnistas ESPNile, et on pettunud, kui järgmiselt etapilt Hiinas korralikku tulemust kirja ei saada.

Hooaega oodatust kehvemini alustanud McLarenid olid avaetapil Melbourne’is keskpärased, kuid Malaisias liikus Jenson Button juba poodiumikursil, enne kui boksipeatuses juhtunud äpardus tema sõidu rikkus. Whitmarshi sõnul koguti Malaisias tehtud arendustöö käigus palju andmeid, mis aitavad kahe etapi vahele jääva kolme nädala jooksul autosid kiiremaks muuta.

«Teame, et Malaisias kasutatud seaded ei olnud mitmel põhjusel optimaalsed. Katsetasime, saime oma küsimustele vastused ja nüüd oleksin väga pettunud, kui me ei suuda Hiinas edusamme teha,» lausus Whitmarsh.

Tiimijuhi sõnul vajab auto arendamist väga paljudes aspektides, kuid märkis siiski ka ära, et Melbourne Parki künkliku tänavarajaga võrreldes on Hiina ja Bahreini värsketel radadel kergem võistelda. «Hea auto peab siiski olema hea igasugusel rajal ning Sepangis suutsime erilistest tingimustest hoolimata väikese arenguhüppe teha,» lisas Whitmarsh.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles