Legendaarne Zanetti: mis mõte on lisakohtunikel?

Oliver Lomp
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Javier Zanetti
Javier Zanetti Foto: SCANPIX

Laupäeva õhtul Itaalia liiga raames Torino Juventusele kodus 1:2 alla jäänud Milano Interi kapten Javier Zanetti on pettunud värava taga asuvate lisakohtunike töös.

Zanetti polnud rahul intsidendiga, kus mängu teise poolaja lõpus tõmmati Juventuse karistusalas selge veaga maha tema meeskonnakaaslane Antonio Cassano, kuid penaltit selles olukorras ei järgnenud.

«Me nägime olukorda hoopis teisiti, kuid kohtunik millegipärast nii ei arvanud,» nentis džentelmanina tuntud argentiinlane. «Viga Cassano vastu pidanuks olema kindel penalti. Väravajoonekohtunikud on selleks pandud sinna, et nad fikseeriksid sellised olukorrad, kuid kui nad seda ei tee, siis mis mõtet neil üldse on?»

Samas tunnistas Zanetti, et Interi Esteban Cambiasso viga mängu üleminutitel Sebastian Giovinco vastu oli punast kaarti väärt.

«Kuigi see on Estebani esimene punane kaart karjääri jooksul, oli see kole viga, Esteban jäi olukorda hiljaks,» hindas Zanetti, kes ei tahtnud ühe Itaalia jalgpallivaatleja väljaöelduga siiski nõustuda. «Keegi televisioonis ütles, et ta väärib selle eest viiemängulist keeldu. Kuulge, asju ei tasu siiski nii üle ka hinnata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles