Võidukas Eesti lumelaudur langes Prantsusmaal varguse ohvriks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivika Jürgenson.
Ivika Jürgenson. Foto: Erakogu

Üleeile Prantsusmaal rahvusvahelise lumelauavõistluse võitnud Ivika Jürgensoni võistlustuhinat varjutas ebameeldiv intsident, kui päev varem varastati tema seljakott.

«Päev varem toimus Avoriazis üks slopestyle jam võistlus, millest osa võtsin. Jätsin seljakoti nagu ikka parki, kuhu tavaliselt kõik sõitjad oma asjad jätavad, aga pärast võistluse lõppu minu kotti seal enam polnud,» kirjeldas Jürgenson.

«Teavitasin sellest ka võistluse kommentaatorit, kes palus kõigil ringi vaadata – äkki on keegi need kuskile mujale pannud. Oma telefonile helistades jõudis kohale, et see on varastatud, sest telefon  oli välja lülitatud. Seis oli suhteliselt jama, sest mul oli seljas ainult dressikas ja ainuke jope, mis mul kaasas oli, oli selles kotis. Järgmisel päeval pidi aga tulema lumetorm!»

Löödud Jürgensoni päästjaks osutus ootamatult hea esinemine rajal. «Siis aga hakkas autasustamine ja ma sain teise koha – auhinnaks jope, seljakott ja pisut muud varustust. Kui irooniline saab see olla?»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles