Michael Phelps sattus järjekordsesse skandaali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Phelps 2009. aasta jaanuaris.
Michael Phelps 2009. aasta jaanuaris. Foto: AFP / Scanpix

Pekingi olümpial rekordilised kaheksa kuldmedalit võitnud Michael Phelps ei jõudnud pärast kanepisuitsetamise eest saadud keeldu nädalat aega treenidagi, kui teda tabas järjekordne skandaal - strippar Theresa White rääkis, et 14kordne olümpiavõitja osales grupiseksis.

White'i ütlused pani kirja ajaleht News of the world - sama väljaanne, mis avalikustas Phelpsi kanepisuitsetamise.
Strippari sõnul tutvusid nad Phelpsiga ühes Baltimore'i sptriptiisibaaris, kuhu maailma parim ujuja tuli paari oma hea sõbraga. Pärast seda kutsus Phelps White'i ja paar sületantsijat enda villasse.


«Algul tarvitasime natukene alkoholi,» rääkis White. «Siis jõime veel ja veel. Lõpuks olin juba päris purjus. Läksin Michaeli juurde ja tegin talle ettepaneku kolmekesi seksida. Ülejäänu toimus nagu udus. Läksime kolmekesi tuppa ja hüppasime voodisse. Lõbutsemine kestis kolm tundi. Arvan, et selle armumaratoni eest vääriks Michael veel üht olümpiamedalit!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles