Video: Henri Hiiemäe imepärane taastumine ja võimas nokaut

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Ramunas Paliunis (kinnastel sinine teip) vs Henri Hiiemäe (kinnastel punane teip+tattoo). Kohtumise võitis Henri Hiiemäe.
Pildil Ramunas Paliunis (kinnastel sinine teip) vs Henri Hiiemäe (kinnastel punane teip+tattoo). Kohtumise võitis Henri Hiiemäe. Foto: Margus Ansu / Postimees

Vaata videost Eesti sportliku vabavõitluse liiga eelmise ürituse - Raju X - Henri Hiiemäe meelelahutuslikku võitlusmatši. Kihlveokontorites oli favoriidiks Paliunis ja nii see matš ka algas. Õnneks suutis Hiiemäe end kiirelt koguda ning lõpetas matši esimeses raundis väga jõulisel viisil.

Henri Hiiemäe on Eesti MMA-võitleja, kelle profikontol 3 võitu ja 1 kaotus. Amatöörina on Henril ette näidata käesoleva aasta meistritiitel Soome lahtistelt meistrivõistlustelt, kus alistas kaks esimest vastast tehnilise nokaudiga ja võidu finaalis saavutas läbi kohtunike otsuse. Saabuval üritusel, SLT Raju 11, läheb Eesti võitleja vastamisi Pascal Louissaint'iga Prantsusmaalt (3 võitu, 1 kaotus).

Sportlik vabavõitlus ehk MMA on kahevõitlusala, mille eesmärgiks on selgitada sportlikus keskkonnas välja parim võitleja. Raju on Eesti sportliku vabavõitluse liiga, mille matšid toimuvad Eestis ainulaadses, võrkaiaga piiratud puuris. Järgmine üritus – Saaremaa Lihatööstus RAJU 11 - toimub 20. aprillil Tallinnas Saku Suurhallis. Raju on võimalus jälgida ka neil, kes kohale tulla ei saa - kogu üritusest tehakse Postimehe vahendusel rahvusvaheline HD-kvaliteediga otseülekanne: sport.postimees.ee/raju.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles