Video: Murutalu jääb Itaalia võitleja raskete käte ette

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MMA Raju 10. Pildil Davide Caruso (kinnastel sinine teip, valged püksid) vs Jass Murutalu (kinnastel punane teip, punased püksid).
MMA Raju 10. Pildil Davide Caruso (kinnastel sinine teip, valged püksid) vs Jass Murutalu (kinnastel punane teip, punased püksid). Foto: Margus Ansu

Vaata videost Eesti sportliku vabavõitluse liiga eelmise ürituse – Raju X – võitlusmatši, kus visa Eesti võitleja Jass Murutalu on sunnitud alla vanduma kindla käe ja hea mahaviimiskaitsega itaalia võitlejale Davide Carusole, kes võtab tehnilise nokaudi.

Jass Murutalu on Eesti MMA-võitleja, kelle profikontol 3 võitu ja 1 kaotus. Tänaseks vabavõitlusega 3 aastat ja 3 kuud tegelenud Murutalu võitis tee fännide südamesse juba oma esimese profimatšiga, mille pidas Ilja Drovnjašini vastu. Kaks ja pool raundi kestnud vaatemängulise ja dramaatilise sõja lõpetas Murutalu tol korral võidukalt seljast kägistusega.

Sportlik vabavõitlus ehk MMA on kahevõitlusala, mille eesmärgiks on selgitada sportlikus keskkonnas välja parim võitleja. Raju on Eesti sportliku vabavõitluse liiga, mille matšid toimuvad Eestis ainulaadses, võrkaiaga piiratud puuris. Järgmine üritus – Raju 11 – toimub 20. aprillil Tallinnas Saku Suurhallis. Raju on võimalus jälgida ka neil, kes kohale tulla ei saa – kogu üritusest tehakse Postimehe vahendusel rahvusvaheline HD-kvaliteediga otseülekanne: sport.postimees.ee/raju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles