Võrkpalliliiga märtsikuu parim mängija oli Siim Ennemuist

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Ennemuist Eesti koondise särgis
Siim Ennemuist Eesti koondise särgis Foto: Mati Hiis / Õhtuleht.

Võrkpalli Eesti meistriliiga žürii valis märtsi parimaks mängijaks Tallinna Tehnikaülikooli meeskonna temporündaja Siim Ennemuisti.

Ennemuist oli märtsis peetud Eesti meistrivõistluste kohtumistes efektiivseim mängija, tema kasutegur oli +42. Kokku tõi Ennemuist seitsmes mängus 63 punkti (liiga kuues näitaja), blokeeris parimana 24 vastaste rünnakut ning näitas 41,7 protsendilist efektiivsust rünnakute realiseerimisel, kirjutab volley.ee.

Ennemuist edestas kuu parima mängija valikul napilt Tallinna Selveri meeskonna nurgaründajat Martti Juhkamit. Juhkami, kellel oli suur roll Selveri meeskonna finaali jõudmisel, oli 71 punktiga liiga resultatiivsuselt kolmas mängija, lüües sealhulgas 8 ässpallingut (paremuselt kolmas näitaja).

Efektiivsuse pingereas andis +34 punkti Ennemuisti järel teise koha. Seekord toimus parima valik vaid Eesti meistrivõistluste tulemuste põhjal ning Eesti klubide mängijate seast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles