Võrkpallikoondise kapteniks valiti Kert Toobal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Toobal (esiplaanil).
Kert Toobal (esiplaanil). Foto: Sille Annuk

Et täna varahommikul alguse saanud ja õhtul lõppenud Eesti võrkpallikoondise bussireisi Pärnust Mogiljovi lõbusamaks muuta, toimus teekonnal igakevadine rahvusmeeskonna kapteni valimine.

Ühiselt seati üles kaks kandidaati – mullu sama rolli täitnud Veiko Lember ja samuti sidemängija kohal tegutsev Kert Toobal, kirjutab volley.ee.



Anonüümsel hääletusel jagunesid hääled võrdselt 8:8. Vastavalt reeglitele langetas sel juhul lõpliku valiku peatreener Avo Keel, kes eelistas Toobalit. «Lemberile maksis kätte ükskõikne suhtumine. Ta sõna otseses mõttes magas hääletuse maha,» põhjendas Keel.



Septembris peetava EM-finaalturniiri lõpuni kaptenipaela kandev 29-aastane Toobal on varem seda rolli täitnud nii koondises kui ka Pärnu ja Tartu Pere Leiva klubides.



«Pigem on tegu formaalsusega. Koondise tegemisi ja minu käitumist see vaevalt mõjutab. Püüan olla kapteni vääriline ja kaaslaste usaldust mitte kuritarvitada,» lausus Toobal.



Lisaks bussisolijatele andsid telefoni teel oma eelistusest teada Eerik Jago ja Janis Sirelpuu.



Viimasel hetkel saadi jälile pettusekatsele, sest valimiskomisjoni pealik Jaanus Nõmmsalu oli oma sedeli tühjaks jätnud, soovides sinna alles pärast häälte lugemist talle sobiva nime kirjutada.



Õnneks pani Keel ebaausale tegevusele käe ette ja kuulutas Nõmmsalu sedeli kehtetuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles