Argentina jalgpalliklubi mängijad läksid märulipolitseiga kaklema

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Argentina jalgpalliklubi Arsenal de Sarandi mängijad läksid pärast Lõuna-Ameerika karikavõistlustel Atletico Mineirole allajäämist Brasiilia märulipolitseiga kaklema.

Brasiilia jalgpallilegendi Ronaldinho koduklubi Atletico Mineiro võitis koduväljakul peetud kohtumise 5:2, pärast lõpuvilet läks aga tõeliseks märuliks, vahendab Telegraph.

Mitu Arsenali mängijat läksid pärast lõpuvilet mängu kohtunike juurde, kuna polnud matši õigusemõistmisega rahul. Olukorda tulid rahustama märulipolitseinikud, kes lükkasid mängijaid kohtunikest eemale ja see ärritas Argentina klubi mängijaid. Rüselemine jätkus, kui märulipolitsei üritas Arsenali jalgpallureid riietusruumi eskortida.

«Mis platsil juhtus, on kahetsusväärne,» ütles politseinik Claudio Romualdo. «See polnud enam sport. Kui meie seadusi rikutakse, tuleb sekkuda.»

Minais Geraisi politseiülema Cicero arvates käitusid tema alluvad korrektselt. «See oli kriminaalne käitumine, mis ei sobi jalgpalliväljakule,» sõnas ta.

Rüseluses said kergelt vigastada kaks politseinikku ja üks ajakirjanik. Pärast olukorra lahenemist ei lubatud Argentina klubil staadionilt enne lahkuda, kui politsei selgitas välja, kes politseinikke ründasid, lõpuks viidi vähemalt neli mängijat ülekuulamisele.

Atletico Mineiro klubidirektor Eduardo Maluf avaldas kohalikule meediale, et Argentina klubi mängijad kahjustasid ka riietusruumi ning selle eest nõutakse neilt kahjutasu.

«Nad tulid siia kaklema,» lisas Atletico treener Cuca.

Ronaldinho lõi Atletico eest kaks väravat, Brasiilia klubi on nüüd enda grupis võitnud kõik viis matši ja paiknevad esikohal, Arsenal on kolmandal kohal. Alagrupist pääseb edasi kaks meeskonda.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles