Ivanov tuleb loosi tahtel väljakule Davis Cupi avamängus

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov.
Vladimir Ivanov. Foto: Viktor Burkivski

Täna loositi tennise Davise karikavõistluste II liiga üleminekumängul Bulgaaria – Eesti avapäeva paarid. Eestil oli rohkem õnne, sest meie esireket Vladimir Ivanov tuleb väljakule avamängus ja võimalused 1:0 juhtima minna on selle tõttu suuremad.

Ivanov kohtub esimeses mängus Bulgaaria meeskonna kogenuima liikme, 25-aastase Tihomir Grozdanoviga (ATP 636.), kes on Ivanovist 19 päeva noorem. Teises mängus tulevad väljakule Bulgaaria poolel 19-aastane Dimitar Kuzmanov (580.) ja temast aasta noorem Markus Kerner (1343.), vahendab tennis.ee.

Seega ei pannud Bulgaaria üksikmängus välja parima edetabelikohaga Aleksander Lazovit (488.). Praegustel andmetel mängib Lazov koos Valentin Dimoviga (901.) paarismängu, Eesti poolel on üles antud Ivanov ja Mikk Irdoja. Kuid Davis Cupi reeglite kohaselt võib paarismängu osalisi muuta veel tund enne mängu ehk laupäeva hommikul.

Esimene mäng algab Plovdivi liivakattega välisväljakutel homme kell 12.30 (sama aeg nii Bulgaarias kui ka Eestis). Ilmateade pakub homme Plovdivisse päikesepaistelist ilma, esimese mängu algul umbes +15, pärastlõunal aga +20 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles