Joel Lindpere teeb uuel nädalal USAs ajalugu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere (palliga) Chicago Fire'i särgis.
Joel Lindpere (palliga) Chicago Fire'i särgis. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondislane Joel Lindpere pallib tänavusel hooajal USA klubis Chicago Fire ning esmaspäeval läheb ta oma karjääri jooksul esmakordselt vastamisi endise tööandjaga.

Lindpere on varasemalt lisaks USA-le klubijalgpalli mänginud veel Eestis, Norras ja Bulgaarias, kuid kunagi varem ei ole tal õnnestunud endise tööandja vastu mängida. Esmaspäeval kohtub Fire aga eestlase endise tööandja New York Red Bullsiga, kus Lindpere mängis kolm hooaega, kirjutab chicago-fire.com.

«See on minu jaoks kummaline tunne. Ootan seda põnevusega, kuid samas on kummaline tunne,» rääkis Lindpere. «Mul on hea meel näha oma endiseid klubikaaslasi, kuid olen nüüd Fire’i meeskonna liige. Nemad on nüüd minu klubi.»

Kui Lindpere esmaspäeval platsile jookseb, siis saab see olema tema jaoks 100 kohtumine MLSis. Chicago on seni pidanud sel hooajal neli kohtumist ja kirja on saadud vaid üks punkt. Red Bulls on viie matšiga teeninud 5 silma. Chicago on idakonverentsis kümnes ja Red Bulls kuues.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles