Audentes viigistas poolfinaalseeria

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trine Kasemägi
Trine Kasemägi Foto: basket.ee/Argo Luigas

Neljapäeval toimus Naiste meistriliigas teine poolfinaalmäng Tallinna Ülikooli ja Audentese SG/Noortekoondise vahel. Võidu said Jaanus Levkoi hoolealused tulemusega 65:59.

Seekord kulges kogu mäng võrdsete heitlusena ja võitja selgus alles viimaste minutitega. Punkt-punkti mängus väljus avaveerandist 22:19 eduga Tallinna Ülikooli naiskond. Ka teine veerandaeg kulges äärmiselt tasavägiselt ning poolajaks oli omakorda ühe punktiga (34:33) peal Audentes. Kolmanda veerandaja lõpuks suutsid Audentese mängijad saavutada 56:48 edumaa ning selle seisuga mindi vastu viimasele vaatusele.

Kui kohtumise lõpuni jäi 7 minutit, oli Audentese edu vaid ühepunktiline 60:59, ent seejärel tabas Marie Roosalu kaugviske ja Greeta Üprus suurendas kahepunktiviskest vahet 65:59-le. Tallinna Ülikool pääses veel kahe punkti kaugusele, ent enamaks jaksu polnud ja kokkuvõttes teenis Audentes 69:65 võidu. 

Võitjate poolel hiilgas kaksikduubliga Trine Kasemägi visates üleplatsimängijana koguni 30 punkti ja võttes lisaks 14 lauapalli. Teda toetasid Kadri Ann-Lass 17 ja Jane Svilberg 10 silmaga. 

Tallinna Ülikooli resultatiivsemad olid Pirgit Püü 18, Kerttu Jallai 16 ja Ashley Wallace 12 punktiga. 

Kahe võiduni peetav poolfinaalseeria on viigis 1-1. Otsustav kolmas kohtumine toimub 10. aprillil kell 17.30 Tallinna Ülikooli koduväljakul.

Teises paaris juhib tiitlikaitsja Eclex võitudega 1:0 AmEst Rapla naiskonna vastu. Selle seeria teine kohtumine peetakse 9. aprillil kell 20.00 Audentese spordihoones.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles