Piiroja endine meeskonnakaaslane: Anier on hea täiendus

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Anier Eesti koondise särgis.
Henri Anier Eesti koondise särgis. Foto: Liis Treimann

Eesti jalgpallikoondise ründaja Henri Anier siirdus laenulepingu alusel kuni suveni Stavangeri Vikingist Raio Piiroja endise koduklubi Fredrikstadi juurde.

Omal ajal koos Piiroajaga samas meeskonnas mänginud klubi spordidirektor Joacim Jönssoni sõnul on Anier meeskonnale heaks täienduseks.

«Meil on hea meel, et Henri meiega liitus. Ta on väga töökas ja energline mängija ning annab meeskonnale juurde. Viimastel päevade sündmused toimusid väga kiiresti ja saime võimaluse ta enda juurde laenata. See tundus õige otsus, sest ta on sellist tüüpi mängija, kes täiendab teisi meie ründajaid,» selgitas Jönsson klubi kodulehel.

Norra esiliiga alustab mängudega sellel nädalavahetusel. Fredriskstad kohtub avavoorus esmaspäeval Høddi meeskonnaga.

Eelmisel aastal pallis klubi veel Norra kõrgliigas, kuid sealt langeti napilt välja. Keskmiselt käis möödunud hooajal Fredrikstadi mänge vaatamas 7110 inimest, kusjuures staadion mahutab 12 800 inimest. Klubi viimane trofee pärineb 2006. aastast, kui Norra karikasarja finaalis võideti 3:0 Sandefjordi. Kaks väravat kanti toona Piiroja nimele.

Eesti koondise eest on Anier mänginud viis kohtumist ja löönud kaks väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles