Video: Ülenurm alistub tugevale Poola maasvõitlejale

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Ülenurm (peal)
Lauri Ülenurm (peal) Foto: Youtube

Vaata videost Eesti sportliku vabavõitluse liiga eelmise ürituse - Raju X - võitlusmatši, kus Eesti vabavõitlusveteran Lauri Ülenurm jääb pärast tugevat algust alla Poola võitlejale, kes pärast korduvaid üritusi saab kätte Lauri jala ning sooritab alistusvõtte.
 

Lauri Ülenurm on Eesti MMA-võitleja, kelle profikontol 3 võitu ja 4 kaotust. Amatöörina on 37-aastasel tartlasel ette näidata esikoht Soome lahtistelt meistrivõitlustelt (2011). Saabuval üritusel, SLT Raju 11, läheb Eesti võitleja vastamisi Walid Seghir'iga Prantsusmaalt (3 võitu, 1 kaotus), kes on taaskord Laurile just maasvõitluses väga raskeks vastaseks.

Sportlik vabavõitlus ehk MMA on kahevõitlusala, mille eesmärgiks on selgitada sportlikus keskkonnas välja parim võitleja. Raju on Eesti sportliku vabavõitluse liiga, mille matšid toimuvad Eestis ainulaadses, võrkaiaga piiratud puuris.

Järgmine üritus – Saaremaa Lihatööstus RAJU 11 - toimub 20. aprillil Tallinnas Saku Suurhallis. Raju on võimalus jälgida ka neil, kes kohale tulla ei saa - kogu üritusest tehakse Postimehe vahendusel rahvusvaheline HD-kvaliteediga otseülekanne: sport.postimees.ee/raju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles