Fotod: maailma rikkaima sportlase magus elu ja suured kulutused

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiger Woods Nike'i reklaamis.
Tiger Woods Nike'i reklaamis. Foto: SCANPIX

Esimese sportlasena karjääri jooksul miljard USA dollarit teeninud golfar Tiger Woods on toibumas teda tabanud skandaalidest ja lahutusest ning mehe sissetulekud hakkavad taas suurenema.

Praegu teenib Woods taas umbes 59 miljonit USA dollarit aastas ning vastavalt teenistusele saab mees teha ka kulutusi. Golfari käekõrvale on praeguseks koha leidnud mäesuusakaunitar Lindsey Vonn, kirjutab Business Insider.

Nagu tippspordis tavaks, siis teenib ka Woods suurema osa rahast sponsorlepingutega. Nii teenis ta mullu 59 miljonit dollarit ja sellest 55 miljonit sai ta sponsorlepingutega. Golfari suurimas sponsorid on Nike, EA Sports, Rolex jt.

Kuluka lahutuse järel Elin Nordegrenist (lahutus läks golarile maksma 110 miljonit dollarit) on Woodsil endiselt piisavalt raha, et elada ülimas luksuses. Nii maksab näiteks tema jaht 20 miljonit dollarit ja Jupiteri ehitatud uue kodu maksumus oli koguni 55 miljonit dollarit. Woodsi uues kodus on olemas isegi privaatne sadam, lisaks on tal ette näidata ka eralennuk. Samas annab Woods suurel hulgal raha ka heategevuseks.

Vaata Woodsi värvikat elu piltides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles