Kõrgelt hinnatud jalgpallur lõpetas 26-aastaselt koondisekarjääri

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stefan Radu (vasakul) MM-valikmängus Ungari vastu.
Stefan Radu (vasakul) MM-valikmängus Ungari vastu. Foto: SCANPIX

Rumeenia jalgpallikoondise kaitsja Stefan Radu teatas, et tema mängud koondises on mängitud. Igapäevaselt Roma Lazios palliva mehe otsus on kindlasti üllatav, kuna kõrgelt hinnatud kaitsja on alles 26-aastane.

Radu agent Ioan Becali informeeris otsusest ka Rumeenia koondise peatreenerit Victor Piturcat ning põhjendas mängija otsust isiklike põhjustega, kirjutab Reuters.

Radu otsus on kindlasti koondisele tagasilöögiks, kuna 2011. aastal teatas kaitsja Cristian Chivu, et ta tõmbab koondisekarjäärile joone alla. Radu otsust kritiseeris ka vastuoluline ründaja Adrian Mutu, kelle sõnul on selline teguviis häbiväärne.

Radu kuulus Rumeenia koondisesse viimati märtsis toimunud MM-valikmängudes, kus ta tegi Ungari vastu kaasa terve kohtumise. Teatavasti seiab ka Eestil sel aastal ees kohtumine Rumeeniaga, kui 15. oktoobril minnakse vastamisi rumeenlaste koduväljakul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles