Moskvas peetud show-võistlusel võidutsesid õde-vend Kuzmina ja Šipulin

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anastassia Kuzmina ja Anton Šipulin
Anastassia Kuzmina ja Anton Šipulin Foto: biathlonrus.com

Moskvas Lužniki staadionil peetud laskesuusatamise show-võistlusel võidutsesid ühisstardiga sõidus õde-vend Anastassia Kuzmina ja Anton Šipulin.

Šipulin läbis kodupubliku ees kõik lasketiirud puhaste paberitega ja võidutses ajaga 17.08,6. Samuti kõik märgid tabanud Sloveeniat esindav Jakov Fak kaotas 1,8 sekundiga ning rootslane Björn Ferry 3,3 sekundiga. Esimesena jäi poodiumilt välja eksimusteta lasknud norralane Emil Hegle Svendsen, kes kaotas võitjale 7,7 sekundiga. Kahel viimasel hooajal MK-sarja üldvõidu teeninud prantslane Martin Fourcade tegi täna kolm möödalasku ja sai 7. koha, kaotades võitjale 35 sekundiga.

Naiste ühisstardiga sõidu võitis Šipulini õde, Slovakkiat esindav Anastassia Kuzmina, kes tegi täna ühe möödalasu ja võitis ajaga 19.12,1, edestades vaid 1,8 sekundiga samuti ühel trahviringil käinud soomlanna Kaisa Mäkäräinenit. Kolmanda koha sai kahel lasul eksinud valgevenelanna Darja Domratševa, kaotades 2,2 sekundiga. Tänavu MK-sarja üldvõidu saanud norralanna Tora Berger tegi kolm möödalasku ja sai 7. koha, kaotades võitjale 46,8 sekundiga.

Segateatesõidus said esikoha kahepeale neli trahviringi läbima pidanud Fourcade ja Marie Dorin Habert, edestades vaid 0,6 sekundiga Kuzminad ja Šipulinit, kes pidi käima viiel trahviringil. Kolmanda koha said venelanna Olga Viluhhina ja austerlane Christoph Sumann, kaotades 1,8 sekundiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles