16 uut kohtunikku lõpetasid ainult naistele mõeldud kursuse

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiskohtunike kursusel osalenud praktilisel harjutusel.
Naiskohtunike kursusel osalenud praktilisel harjutusel. Foto: Eesti Jalgpalli Liit

Läbi aegade esimese ainult naistele mõeldud jalgpallikohtunike kursuse lõpetas 16 õrnema soo esindajat, keda võib algaval hooajal väljakul õigust mõistmas näha.

«Soovime naistele mõeldud kohtunike kooli traditsiooniks muuta,» märkis Eesti Jalgpalli Liidu peakohtunik Uno Tutk pressiteate vahendusel. «Eesmärk on koolitada piisavalt naiskohtunikke, et naiste ja tüdrukute võistlused saaks kaetud.»

Ajaloolise esimese kursuse lõpetasid Rage Hindrimäe, Kristina Gvozdeva, Triin Kaasik, Karolin Kaivoja, Katre Kokk, Anni Koppel, Kerstin Kotkas, Karoliine Maalinn, Kadi Meressaar, Marina Migalenja, Katrina Narusk, Laure Oras, Kadi Parts, Jana Pipar, Mari Teppan ja Johanna Õismaa.

Naiste jalgpallihooaeg algab täna kell 17 Sportland Arenal peetava superkarikafinaaliga, kus on vastamisi Pärnu JK ja Tallinna FC Levadia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles