Wigani jalgpallur astub naisterahva ründamise pärast kohtu ette

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marlon King täna kohtuhoonest väljumas.
Marlon King täna kohtuhoonest väljumas. Foto: TopFoto/SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Wigani ründaja Marlon King peab astuma kohtu ette, kuna väidetavalt lõi ja kabistas ööklubis üht naisterahvast.

Süüdistuse kohaselt ründas 29-aastane King läinud aasta detsembris 20-aastast tütarlast Londonis Soho piirkonnas paiknevas ööklubis, vahendab Eurosport.

Praegu laenulepingu alusel Middlesbrough's mängivale Kingile esitati kaks süüdistust – esimeses neist süüdistatakse teda seksuaalses ahistamises, teises väidetakse, et ta ründas naist, tekitades talle kehavigastusi. King end kummaski teos süüdi pole tunnistanud.

Tänasel ülekuulamisel tegeleti peamisel kohtuistungi kuupäeva määramisega. Kingi advokaadi Lisa Wildingi sõnul pakuti neile erinevaid augusti kuupäevi, ent Kingi abikaasa peaks 13. augustil sünnitama. Praegu on paaril kaks last.

Advokaat soovis kohtuistungit võimalikult pikaks ajaks edasi lükata, vihjates, et Kingil on oma elukutse tõttu kuni maikuuni väga palju tegemist.

Kohtunik aga palveid kuulda ei võtnud ning seetõttu peab Jamaika koondislane kohtusse ilmuma 26. oktoobril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles