Ühisliiga võitis Cesis, Eclex jäi neljandaks

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annika Köster valiti Eclexi naiskonnast ühisliiga All-Star viisikusse.
Annika Köster valiti Eclexi naiskonnast ühisliiga All-Star viisikusse. Foto: basket.ee

Nädalavahetusel toimunud Eesti-Läti naiste korvpalli ühisliiga Final Fouril võitis esikoha favoriit SK Cesis, alistades finaalis 67:61 Riia TTT.

Cesise kasuks viskasid 16 punkti serblanna Ines Ajanovic ja ameeriklanna Keisha Hampton, TTT edukaim oli 22 punktiga Ieva Krastina.

Eclex pidi leppima neljanda kohaga, sest pronksimängus tuli tunnistada RTU/Merksi 77:53 paremust. Taas jäädi kohe avaveerandil kaotusseisu ja Läti naiskond pääses juhtima 21:8, poolajaks suutis Eclex kaotusseisu tagasi mängida ning puhkama mindi RTU/Merksi eduseisus 29:26. Kolmas veerandaeg möödus tasavägiselt ning enne otsustavat veerandaega juhtisid lätlannad 47:41. Mängu lõpp kuulus täielikult Läti klubile, Eclexi mäng lagunes ning viimase veerandaja võitis RTU/Merks skooriga 30:12 ning kogu kohtumise 77:53.

Eesti naiskonna parim oli taas Mirjam Nikolai, kes viskas 19 punkti ja andis 8 korvisöötu, Laina Mesila-Kaarmanni arvele jäi 12 punkti. Võitjatele tõi Asnate Fomina 24 punkti ja jagas 6 söötu.

Eesti mängijatest valiti ühisliiga All-Star viisikusse ainukesena Annika Köster Eclexist. Lisaks eestlannale kuulusid  viisikusse Anda Eibele (Cesis), Zane Jekabsone (Cesis), Dita Rozenberga (Riia TTT) ja Daina Lazdeniece (RTU/Merks).

Final 4 parimaks mängijaks valiti Anda Eibele Cesise naiskonnast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles