Mancini süüdistab ebaõnnestumises üleminekuid

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester City peatreener Roberto Mancini.
Manchester City peatreener Roberto Mancini. Foto: SCANPIX

Roberto Mancini usub, et tema juhendatav Manchester City jalgpalliklubi oleks osaline veel tiitlijahis ja Meistrite liigas, kui kõik tema plaanitud üleminekud oleksid läbi läinud.

Itaallane oleks tahtnud tuua klubisse Robin van Persie, Eden Hazardi, Daniele De Rossi ja Javi Martinezi, kuid jäi neist kõigist ilma ja hankis hoopis Jack Rodwelli, Javi Garcia, Scott Sinclairi, Maiconi ja Matija Nastasici, kellest ainult viimane on olnud edukas, vahendab Soccernet.ee.

Kuigi Mancini tunnistab, et Manchester United on tiitli võitnud, arvab ta, et kui ta oleks kõik eespool nimetatud mängijad enda klubisse saanud, konkureeriks nad praegu tiitlile.

«Me oleksime kindlasti praegu tipus ja konkureeriks teisele järjestikusele tiitlile ning mängiks Meistrite liiga veerandfinaalis,» rääkis peatreener. «Meil oli võimalus hankida kolm või neli mängijat, kes võinuks meeskonda aidata, kuid lõpuks me neid ei saanud.»

«Need mängijad olid olulised enda klubides sel aastal.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles