Siim Luts tegi Rootsi kõrgliigas debüüdi

Oliver Lomp
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ken Kallaste (paremal Eesti koondise trennis.
Ken Kallaste (paremal Eesti koondise trennis. Foto: Toomas Huik

Tänavu jaanuaris Rootsi kõrgliigaklubi Norrköpinguga liitunud ning sõprus- ja karikamängudes minuteid teeninud Siim Luts tegi eile õhtul oma debüüdi Allsvenskanis.

Kõrgliiga teises mänguvoorus haaras Norrköping kodus avapoolaja keskel Gefle vastu juhtohjad ja selle seisu pealt mindi ka puhkepausile. Pausilt naastes õnnestus aga Geflel viigistada, pärast mida kohe vähemusse jäädi, kirjutab Soccernet.ee.

75. minutil otsustas võõrustajate peatreener Janne Andersson pingilt jõudu juurde tuua ja nii sai oma esimese võimaluse Allsvenskanis Siim Luts. Siiski ei osutunud eestlane mängu päästjaks, vaid hoopis 80. minutil sisse vahetatud ründaja Imad Khalili, kes 87. minutil Norrköpingu 3:2 võiduvärava lõi.

Lutsu klubikaaslane Joonas Tamm jäi terveks kohtumiseks pingile. Liigatabelis on Norrköping kahest mängust kogutud kahe võiduga teisel kohal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles