Bode Milleri olümpialootustega noorem vend leiti surnuna

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chelone Miller
Chelone Miller Foto: Youtube

Maailmakuulsa mäesuusataja Bode Milleri noorem vend Chelone Miller leiti surnuna. 29-aastase mehe surnukeha leiti California mägedes asuva suusakuurordi juures seisnud mikrobussist.

Chelone Miller oli professionaalne lumelauasõitja ning tal olid head lootused pääseda ka Sotši olümpiamängudele. Surma põhjus pole veel teada, kuid arvatakse, et mehel võisid tekkida krambid. Pärast 2005. aasta mootorrattaõnnetust oli Miller 11 päeva koomas ja tal oli pärast seda pidevalt probleeme krampidega.

«Ta armastas elu väga palju. See tegi ka temast lihtsasti armastatava inimese ja tema läheduses oli hea viibida. Ma jään teda igatsema,» rääkis olümpiavõitja ja neljakordne maailmameister Bode Miller Ski Channelile.

ESPNi vahendab, et Miller oli viimasel ajal elanud samas mikrobussis, kust ta leiti. Politsei teatel ei ole kriminaalasja algatatud, sest ei ole alust arvata, et tegu oli mõrvaga.

Chelone Millerile pühendatud video:

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles