Dortmundi ime: 69 sekundiga Meistrite liiga poolfinaali

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Santana (keskel) koos meeskonnakaaslastega võiduväravat tähistamas
Felipe Santana (keskel) koos meeskonnakaaslastega võiduväravat tähistamas Foto: SCANPIX

Kõigest 69 sekundit läks Dortmundi Borussial aega, et tulla kohtuniku antud lisaminutitel välja 1:2 kaotusseisust Malaga vastu ja jõuda Meistrite liiga poolfinaali.

Saksamaa internetiportaal Bild ristis eilse õhtu «Dortmundi imeks» ja see mäng jääb kindlasti pikaks ajaks Saksamaa jalgpalli ajalukku.

Dortmundi klubi juht Hans-Joachim Watzke tunnistas, et korraks oli tema meeskond juba surnud. «Ma arvasin, et olen oma elu jooksul kõike kogenud, kuid nüüd siis see! Me olime juba surnud. 3:2 võiduvärav oli kõige emotsionaalsem hetk üldse,» kirjeldas ta oma emotsioone.

Dortmund jäi Meistrite liiga veerandfinaali korduskohtumises Malaga vastu kaks korda kaotusseisu, kuid üleminutitel võeti Marco Reusi ja Felipe Santana 69 sekundi jooksul löödud väravatest 3:2 võit. Avamäng oli lõppenud 0:0 viigiga.

Teisena jõudis eile poolfinaali Madridi Real, kes kaotas võõrsil 2:3 Galatasarayle. Avamängust oli Realil kaasas siiski turvaline 3:0 edumaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles