Naiste meistriliiga esimene finalist on Eclex

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heila Rosenfeldt
Heila Rosenfeldt Foto: basket.ee/Argo Luigas

Eesti naiste korvpalli meistriliigas alistas tiitlikaitsja Eclex 79:61 AmEst Rapla ning pääses finaali. Avamängus sai Tallinna naiskond 82:54 võidu.

Tänane võit tuli Eclexi jaoks üsna raskelt, avapoolaeg võideti küll 26:16, ent seejärel sai ka Rapla naiskond oma mängu käima ning poolajaks oli Eclexi edu vaid kaks punkti - 36:34. Kolmandal veerandajal suutis Eclex kümnepunktilise edu sisse mängida ning neljandal veerandajal vormistas võidu.

Heila Rosenfeldt tõi võitjatele 18 punkti ja 6 lauapalli, Mirjam Nikolai lisas 17 silma ja 7 lauapalli. Rapla resultatiivseim oli 18 punkti ja 7 lauapalliga Kaia Kosk, Kerli Haas lisas 15 punkti ja 6 lauapalli.

Teine finalist selgub täna, kui Tallinna Ülikooli ja Audentese SG/Noortekoondis peavad seeria kolmanda ja otsustava mängu. Avakohtumise võitis Tallinna Ülikool 66:51 ja teise kohtumise Audentese 69:65.

Finaalseeria algab reedel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles