Video: Prantsuse võitleja nokaudib Ivanovi pöördelt käelöögiga

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Jason Ponet (kinnastel sinine teip) vs Dmitri Ivanov (kinnastel punane teip). Kohtumise võitis Jason Ponet.
Pildil Jason Ponet (kinnastel sinine teip) vs Dmitri Ivanov (kinnastel punane teip). Kohtumise võitis Jason Ponet. Foto: Margus Ansu

Vaata videost Eesti sportliku vabavõitluse liiga eelmise ürituse – Raju X – võitlusmatši, kus Hollandis elav ja treeniv Eesti võitleja Dmitri Ivanov on hädas väga hästi liikuva Prantsuse võitleja Jason Ponet'ga. Vastane valmistab Eesti sportlasele tõsist peavalu nii kaudses kui otseses mõttes ning lõpetab matši II raundis võimsa nokaudiga, pöördelt käelöögiga.

Dmitri Ivanov on Eesti MMA-võitleja, kelle profikontol 3 võitu ja 4 kaotust. Amatöörina on Ivanovil ette näidata kolmas koht Soome lahtistelt meistrivõitlustelt (2009). Saabuval üritusel läheb Eesti võitleja vastamisi Leonardo D'Auriaga Itaaliast (7 võitu, 2 kaotust).

Sportlik vabavõitlus ehk MMA on kahevõitlusala, mille eesmärgiks on selgitada sportlikus keskkonnas välja parim võitleja. Raju on Eesti sportliku vabavõitluse liiga, mille matšid toimuvad Eestis ainulaadses, võrkaiaga piiratud puuris. Järgmine üritus – Raju 11 – toimub 20. aprillil Tallinnas Saku Suurhallis. Raju on võimalus jälgida ka neil, kes kohale tulla ei saa – kogu üritusest tehakse Postimehe vahendusel rahvusvaheline HD-kvaliteediga otseülekanne: sport.postimees.ee/raju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles