Verdtarretav sündmus: kihlatu viskas kümnevõistluse valitsejale peaaegu oda selga

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ashton Eaton ja Brianne Theisen Londoni OMil.
Ashton Eaton ja Brianne Theisen Londoni OMil. Foto: SCANPIX

Kümnevõistluse olümpiavõitja ja maailmarekordi omanik ameerikalne Ashton Eaton avalikustas, et ühel treeningkorral leidis aset verdtarretav juhtum, kus tema kihlatu Brianne Thiesen viskas talle peaaegu oda selga.

Eaton rääkis, et vahejuhtum leidis aset Californias treenides, kui ta läks pärast odaviske harjutamist viskevahendeid kokku korjama. Samas tegi trenni ka Kanada seitsmevõistleja Thiesen, kes harjutas samuti odaviset, kirjutab AP.

Ühel hetkel Thiesen karjatas ja hüüdis Eatoni nime, kuna oda lendas kümnevõistleja suunas. Õnneks lendas Eatoni kihlatu poolt teele saadetud oda siiski napilt üle kümnevõistleja parema õla. «See oli nagu külmavereline mõrv. Sain kohe aru, et oda lendab minu selja suunas. Õnneks siiski pääsesin,» rääkis Eaton. «Kõik on siiski hästi. Asjale tagasi vaadates on tegemist lihtsalt hullumeelse looga.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles