Video: kaunis tennisetäht sooritas golfiajaloo ühe kehvema lahtilöögi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caroline Wozniacki.
Caroline Wozniacki. Foto: SCANPIX

Tennisetäht Caroline Wozniacki, kelle kallim on üks maailma paremaid golfimängijaid Rory McIlroy, püüdis mehele Augusta Masters-turniiril oma golfioskuseid näidata. Kõige paremini see siiski välja ei kukkunud.

Naiste maailma edetabelis hetkel 10. kohal olev Wozniacki, kes tegutses turniiril McIlroy varustuse kandja ehk caddie'na, sai iirlaselt täna algava põhivõistluse eelsel soojendusturniiril loa üheksandal rajal ise avalööki teha. Pall maandus aga kõigest mõne meetri kaugusel asunud veetakistuses.

Samas lasi McIlroy tõenäoliselt meelega Wozniackil oma mängu rikkuda, sest soojendusturniiri võitmine on Augustas osutunud tõeliseks needuseks - 77 aasta jooksul pole mitte ükski võitja suutnud võita ka järgnevat pikka turniiri. Ebausklikke golfiproffe leidus selgi korral peale McIlroy veel - näiteks lasi heal positsioonil viimase griini juurde jõudnud Bo van Pelt viimase löögi teha hoopis oma kuueaastasel pojal, kindlustades sellega tulemuse tühistamise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles