Tippkettaheitja on sattunud NFLi klubide piiramisrõngasse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lawrence Okoye kettaheiteringis.
Lawrence Okoye kettaheiteringis. Foto: SCANPIX

Londoni olümpiamängudel kettaheites 12. koha saavutanud Suurbritannia sportlane Lawrence Okoye loodab oma karjääri jätkata ameerika jalgpallurina.

Oma karjääri parimal võistlusel 68.42 ketast heitnud Okoye näitas Dallases toimunud füüsilistel katsetel suurepäraseid tulemusi ja eelkõige pakkus tähelepanu fakt, et 1.98 pikkune ja 136 kg kaaluv Okoye oli oma suuruse kohta väga kiire, kirjutab nfl.com.

Nii on juba teatatud, et Okoye’ga on kohtunud San Francisco 49ers ja järjekorras on ootamas New Orleans Saints. Lisaks olevat huvilisi veelgi. Nii olevat Okoye isegi loobunud võimalusest astuda Oxfordi ülikooli, kuna ta soovib jõuda NFLi.

Oma karjääri ragbimängijana alustanud Okoye kokkupuuted ameerika jalgpalliga on seni olnud ülimalt minimaalsed. Samas nähakse temas suurepärast toorikut, kellest võiks vormida suurepärase defensive end’i.  

Okoye alustas täismahus kettaheitetreeningutega alles 2010. aasta septembris – enne seda oli tema põhialaks ragbi. Veel mullu septembris rääkis ta, et tema kindel plaan on jätkata kettaheitjana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles